Møterom / Styringssystem – Hva er det?

Styringssystem – Hva er det?

Skrevet av: Inventum

Publisert: 18.08.16 - Sist oppdatert: 18.08.16

Hvorfor installere et styringssystem i møte, undervisningsrom, auditorium og lignende?

Et styresystem er til for å forenkle bruken av mer eller mindre komplekse tekniske hjelpemidler som projektorer, flatskjermer, lyd, PC, lerret etc. I mange tilfeller kan man styre de forskjellige mediene med apparatets fjernkontroll. Men når det blir for mange fjern-kontroller, blir det svært uoversiktlig og det gir mange muligheter for feil. Glem alt om tomme batterier og mange bitte små, uleselige knapper.

Møtet blir mest effektivt når det kan gjennomføres på en enkel og sikker måte med riktig bruk av ønskede hjelpemidler. Styrings-systemet kobles opp mot rommets tekniske utstyr og ønsket funksjon oppnås enkelt ved trykk på et knappepanel/touchskjerm. I mange tilfeller kan betjeningen av styringssystemet også gjøres fra en smarttelefon eller nettbrett.

I Inventum setter vi brukervennlighet i fokus – med et enkelt trykk er rommet klart til bruk og du kan starte din presentasjon. Utover AV-teknisk utstyr kan styresystemet også implementeres med andre tekniske installasjoner som lys, persienner, varme etc.

Ta kontakt med våre spesialister for et komplett system til ditt behov. Vi leverer alt fra enkle knappe-systemer til mer avanserte Touch-systemer. Inventum samarbeider med markedets ledene produsenter og leverer det siste innen denne typen teknologi.

 

 

Anbefalte saker:

Hand Putting Shredded Paper In Basket

GDPR-sikker makulering

Er makuleringsmaskinen GDPR-sikker? Bruk av makuleringsmaskiner forhindrer at konfidensielle ...
Printer

Slik velger du riktig printer

Velg riktig printer til ditt behov Laserprinter, blekkskriver, ...
PC

Slik velger du riktig PC til ditt behov

Hvordan velge riktig PC? Det er ikke alltid ...
Inventum Copysafe Ansatte

Bli kjent med Inventum Copysafe

30-årsjubileum I år fyller Inventum Copysafe 30 år. ...