Finansiering / Finansiering

Finansiering

Skrevet av: Inventum

Publisert: 02.02.21 - Sist oppdatert: 02.02.21

VÅR PARTNER INNEN FINANSIERING

Nordea Finance Small Sizes B4 Rgb

FINANSIERING AV UTSTYR TIL DITT KONTOR!

Trenger kontoret en oppgradering? Skap et kontormiljø fylt med gode løsninger og funksjonalitet. — Du får mer arbeidsglede til en overkommelig månedspris!

Sammen med vår samarbeidspartner Nordea Finans kan vi hjelpe deg og din bedrift med finansieringen av kontormøbler og annet utstyr. Nordea Finans tilbyr en leieavtale uten at det påvirker likviditeten. En enkel, forutsigbar og individuell totalløsning med mange fordeler:

  • Fleksibilitet
  • Full bruksrett til utstyret
  • Økt handlefrihet

Oppnå raskere skattemessig utgiftsføring og mindre krav til tilleggssikkerhet. Nordea Finans er spesialist på finansiering av utstyr til din næring, noe som betyr større trygghet for deg. Ta kontakt i dag for mer informasjon!

Om Nordea Finans

Nordea Finance Equipment AS er et av Nordens fremste finansieringsselskaper, og tjenestene markedsføres under varemerket Nordea Finance. Nordea Finance er en del av Nordea og er et selvstendig søsterselskap til Nordea Finans inntil de blir ett Nordea Finance. Nordea Finance har en sterk lokal tilstedeværelse gjennom 21 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Nordea Finance har en forvaltningskapital på NOK 42 milliarder og 360 dyktige medarbeidere, som alle jobber for å kunne tilby gode løsninger for over 50.000 kunder og samarbeidspartneres virksomhet.

Anbefalte saker:

Forside Farger Kopi

Inventumkatalogen 2020/2021

Se katalogen vår her! Inventum Katalogen består av ...
Artikler

Til våre samarbeidspartnere

Verden er i en krevende situasjon, og det ...
Hjemmekontor fra Osnes

Alt til hjemmekontoret

I disse dager er det stadig flere som ...
Notatblokk Kopi

Skriver du for hånd? Det er god hjernetrim!

Godt inne i den digitale tidsalder har håndskriftens ...