Ergonomi / Back App – vær i aktivitet mens du sitter

Back App – vær i aktivitet mens du sitter

Skrevet av: Inventum

Publisert: 22.06.16 - Sist oppdatert: 22.06.16

Back App er utviklet sammen med ledende forskere innen ergonomi. Det er bevist at du får en bedre sittestilling, det er lettere å sitte oppreist og du blir mindre sliten enn når du sitter på en vanlig kontorstol. Når du sitter og balanserer fritt, finner ryggsøylen sin optimal stilling som krever lite energi. Dermed kan du sitte på Back App hele dagen og bruke den som din eneste kontorstol.

Back App er et treningsapparat – og en stol. Du trener mens du sitter og er i bevegelse hele tiden. Med føttene på fotplaten holder du balansen og ønsker du en større utfordring eller mer trening, er det bare å skru ned kula.

Balanseøvelser øker energiforbrenningen din betraktelig
I vitenskapelige studier er det målt at energiforbruket øker kraftig når du sitter rolig på Back App med kula midt imellom rødt og grønt.Ved å sitte på Back App kan du øke energiforbrenningen din med 19 prosent sammenlignet med en vanlig kontorstol. Balansemotoren din er i gang.

 

Få en bedre holdning mens du sitter
To studier viser at det er mindre krevende å sitte med riktig holdning når man sitter på Back App, enn når man sitter på en vanlig kontorstol. Derfor kan du sitte komfortabelt på Back App hele dagen!

 

Du får mindre vondt i ryggen
En vitenskapelig studie har vist at personer som har vondt i korsryggen, opplevde mindre smerter etter å ha sittet en time på Back App sammenlignet med når de satt på en vanlig kontorstol. Det er bare logisk. Du sitter med riktig holdning, balansemotoren er i gang, du trener musklene i korsryggen – og dermed får du mindre vondt i ryggen.

 

Anbefalte saker:

Hand Putting Shredded Paper In Basket

GDPR-sikker makulering

Er makuleringsmaskinen GDPR-sikker? Bruk av makuleringsmaskiner forhindrer at konfidensielle ...
Printer

Slik velger du riktig printer

Velg riktig printer til ditt behov Laserprinter, blekkskriver, ...
PC

Slik velger du riktig PC til ditt behov

Hvordan velge riktig PC? Det er ikke alltid ...
Inventum Copysafe Ansatte

Bli kjent med Inventum Copysafe

30-årsjubileum I år fyller Inventum Copysafe 30 år. ...