Aktuelt / Bli kjent med Inventum Copysafe

Bli kjent med Inventum Copysafe

Skrevet av: Inventum

Publisert: 02.04.19 - Sist oppdatert: 02.04.19

30-årsjubileum

I år fyller Inventum Copysafe 30 år. Daglig leder Jack Mortensen begynte i 2003, og i dag er det han og 3 av hans kollegaer som eier Inventum Copysafe. Totalt er de 8 ansatte fordelt på 4 selgere, 3 teknikere og en montør/sjåfør.

Inventum Copysafe er en totalleverandør med sterkt fokus på å levere i alle ledd – fra første kontakt med kunden til leveransen er levert. Mortensen forteller at det skjer mye endringer i markedet, både fra leverandørsiden, produktsiden og kundesiden. Derfor understreker han viktigheten av å hele tiden være topp skjerpet og følge med på utviklingen. Det gjelder å være tilpasningsdyktig for kunder, leverandører og nye produkter.

Mortensen forteller at han liker veldig godt å jobbe med salg, og at det trigger han. Grunnen til dette er at det er ingen dager som er like. Det å bygge relasjoner til kundene er veldig givende, forklarer han. Det er relasjonsbygging vi jobber med, det å komme med gode løsninger og være en sparringspartner med kundene er viktig i tillegg til å gjøre kundene trygge på at de tar riktige valg, forteller han.

En god start på 2019

Mortensen forteller at de har hatt en god start på året, og har hatt fine leveranser som omfatter interiør, kopi-print-programvare, kassasystemer, kaffemaskiner og AV. I disse dager er de midt i en stor leveranse for Inko i Harstad. Inko driver med kursing, kompetansebygging og arbeidsrettet rehabilitering og er en viktig bedrift i Harstad. Inko har vært i stor endring og har totalrestaurert lokalene sine. Disse lokalene er Inventum Copysafe i gang med å fylle.

Lokal forankring

Inventum Copysafe er 100% lokalt forankret i Harstad. Bedriften har vært i drift i 30 år, og har gjennom alle disse årene opparbeidet seg en veldig stor kundeportefølje. Kompetanse har vært viktig og i dag er det viktigere enn noen gang. For å overleve i denne bransjen er det veldig viktig at kompetansen til de ansatte er på et høyt nivå, forklarer Mortensen. Utfordringene i dagens marked med mange konkurrenter gjør at det må jobbes enda hardere og fortere. Mortensen forteller også at de legger merke til at kundene setter pris på lokale leverandører, og er opptatt av å handle lokalt.

Tips på tampen

Hva er ditt beste tips innen konferanse, lyd og bilde?

– Det som har blitt typisk i et møterom i dag er en skjerm som enten er interaktiv eller passiv, med tilbehør som videokamera og lyd. Videomøter har blitt mer vanlig, og da økes kravene til gode tekniske løsninger.

– Et annet område som er i sterk vekst er infosystem eller digital signage. Her skjer det mye nytt. Løsningene har blitt enklere å bruke samt at budskapet ut på skjermene ser proft ut. Prisstrukturen på slike løsninger har gått ned noe som gjør at inngangsbilletten for å investere i et slik system er aktuelt for alle typer bransjer uavhengig om det en liten eller stor virksomhet.

– Mitt beste tips må være de fine tilkoblingsmulighetene som trådløs tilkobling. Trådløs tilkobling er et system som fungerer utrolig bra, og som jeg virkelig vil anbefale.

 

Relaterte produkter

Anbefalte saker:

Hand Putting Shredded Paper In Basket

GDPR-sikker makulering

Er makuleringsmaskinen GDPR-sikker? Bruk av makuleringsmaskiner forhindrer at konfidensielle ...
Printer

Slik velger du riktig printer

Velg riktig printer til ditt behov Laserprinter, blekkskriver, ...
PC

Slik velger du riktig PC til ditt behov

Hvordan velge riktig PC? Det er ikke alltid ...
Inventum Kontor-Forum ansatte

Vi må utvikle oss hele tiden!

Inventum Kontor-Forum De er aktøren som praktisk talt ...